Bichon Maltez de vanzare Cluj

Cateii rasa Bichon Maltez de vanzare in Cluj-Napoca. Vindem catei din rasa Bichon Maltez cu sau fara pedigree, albi si fara pete, o caracteristica importanta a acestei rase. Cateii Bichon Maltez pe care ii comercializam sunt vaccinati si deparazitati si detin carnet de sanatate. In momentul predarii, cateii sunt independenti din punct de vedere al alimentatie, adica mananca mancare solida, granule de Royal canin Mini Starter. Preturile afisate mai jos sunt valabile pentru preluarea cateilor din Cluj-Napoca.
Bichon Maltez-cluj
Pret mascul : 180 euro
Pret femala : 180 euro

Descrierea rasei

Bichon maltez este o rasa de caine orignara din partea vestica a Bazinului Marii Mediterane, inregistrat astazi in Italia. Desi numele sau face referire la Malta, nu exista dovezi clare ca ar proveni de pe aceasta insula. Bichonul Maltez o rasa canina cu un aspect extrem de elegant, destinata in cea mai mare parte pentru agrement. Iubit de nobilime, a fost in trecut favoritul curtii regale engleze sub domnia Elizabetei I. Bichonul maltez este un caine de talie mica, viguros si activ, amintind de cei folositi pentru vinatoarea de rozatoare. Corpul unui Bichon Maltez este lunguiet si se sprijina pe membre scurte, dar foarte solide. Are capul rotund, usor aplatizat intre urechi, bine proportionat fata de restul corpului. Ochii ii sunt mari raportat la dimensiunile capului, de culoare foarte inchisa adesea negri , conturati cu negru, rotunzi si foarte ageri. Urechile pot fi scurte, de forma unor triunghiuri, purtate erecte, dar se intilnesc si exemplare cu urechi mai lungi, purtate cazute in lateral si acoperite de o blana lunga. Botul rasei Bichon Maltez se termina cu o trufa neagra, indiferent de coloratur blanii. Coada sa are forma de sulita. Fiind mai groasa la baza, dar destul de subtire catre vîrf, purtata adesea usor rasucita catre spate. Parul acestui tip de bichon este in cele mai multe cazuri alb integral, dar izolat se pot intalni si exemplare cu blana sidefie, cafenie, cu mici pete luminoase roscate sau cu nuante inchise in jurul gurii. Blana este extrem de fina la atingere, deasa, catifelata si este lasata sa creasca cit mai lunga, motiv pentru care acesti caini vor purta adesea accesorii, cum ar fi clame, clipsuri, fundite, bentite. Lungimea blanii, dar si culoarea foarte deschisa, fac ca ingrijirea ei sa fie un proces dificil, constand din descalcire si periere de doua ori pe zi. Un bichon maltez nu depaseste, in medie, 25 cm si nici 5 kg. Desi este un caine activ,bichonul maltez nu are nevoie de spatii extinse, caci oboseste repede, astfel ca viata chiar si intr-un apartament restrins ii va fi foarte pe plac.
Talie: mica
Inaltime: 23-27 cm
Greutate: 4-5 kg
Durata medie de viata: 12 ani

Alte informatii importante despre rasa Bichon Maltez

Cainii sunt vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate. Preturile afisate mai sus sunt valabile pentru ridicarea cainelui din Cluj-Napoca. De asemenea preturile nu includ cetificat pedigree, pentru cainii cu pedigree va rugam solicitati o oferta persoanlizata. Optionam putem livra catei rasa Bichon Maltez si in alte orase din apropiere: Alba Iulia, Targu Mures, Bistrita, Baia Mare, Zalau, Satu Mare, Hunedoara, si altele. Costul transportului este 30-40 euro.
Ultimele cautari pe site: Bichon Maltez cluj, Bichon Maltez de vanzare cluj, catei rasa Bichon Maltez, caini Bichon Maltez Cluj

Suna acum: 0741175358 Scrie-ne pe WhatsApp


In continuare va invitam sa vizualizati mai multe fotografii cu catei din aceasta rasa. De asemenea va punem la dispozitie un material video de prezentare edificativ.

Galerie foto

Video catei rasa Bichon Maltez


Catei Cluj

plata