Border Collie de vanzare Cluj

Catei rasa Border Collie de vanzare in Cluj-Napoca. Vindem catei din rasa Border Collie proveniti din parinti de calitate, vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate. Culori disponibile negru+alb si negru+maro+alb. De asemenea pentru cei care doresc varianta blue+alb avem posibilitatea de a aduce in termen ralativ acceptabil 1-4 saptamani si aceasta varianta. Preturile afisate mai jos sunt valabile pentru culorile standar bicolor si tricolor. Border Collie-cluj
Pret mascul : 290 euro
Pret femala : 250 euro

Catei Border Collie Cluj - descrierea rasei

Border Collie este un câine de talie mijlocie, plin de energie şi foarte inteligent. Corpul este puţin mai lung raportat la înălţimea sa. Craniul este plat relativ moderat în înălţime. Ochi ovali sunt bine conturaţi de obicei au coloarea maro. Urechile câinilor Border Collie sunt de dimensiuni medii sunt bine poziţionate, pot fi ridicate sau semiridicate. Blana dublă este densă şi rezistenţa la intemperii. Culorile blănii sunt de obicei alb şi negru la varianta bicoloră său alb roşcat şi negru la varianta tricoloră (sau alte variaţii). Părul de pe faţă, urechi şi membre este întotdeauna scurt şi neted. Border Collie sunt crescuţi mai ales pentru capacitatea lor de lucru şi pentru inteligenţa lor mai degrabă decât pentru aspectul său. Rasă de căţei Border Collie sunt sunt foarte inteligenţi şi pot beneficia de un dresaj înalt. Border Collie sunt mai mereu campioni la concursuri de Frisbee sau alte concursuri. Border Collie este de asemenea un câine foarte energic aşadar stăpânii lor trebuie să fie dispuşi să le acorde timpul şi atenţia necesară. Border Collie nu este recomandat pentru a locui în apartament. Îi plac foarte mult spaţiile deschise unde poate să-şi potolească surplusul de energie.
Talie: mijlocie
Inaltime: 46-56 cm
Greutate: 14-20 kg
Durata medie de viata: 12-15 ani

Alte informatii importante despre Border Collie

Cainii sunt vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate. Preturile afisate mai sus sunt valabile pentru ridicarea cainelui din Cluj-Napoca. De asemenea preturile nu includ cetificat pedigree, pentru cainii cu pedigree va rugam solicitati o oferta persoanlizata. Optionam putem livra catei rasa Border Collie si in alte orase din apropiere: Alba Iulia, Targu Mures, Bistrita, Baia Mare, Zalau, Satu Mare, Hunedoara, si altele. Costul transportului este 30-40 euro.
Ultimele cautari pe site: Border Collie cluj, Border Collie de vanzare cluj, catei rasa Border Collie, caini Border Collie Cluj

Suna acum: 00 Scrie-ne pe WhatsApp


In continuare va invitam sa vizualizati mai multe fotografii cu catei din aceasta rasa. De asemenea va punem la dispozitie un material video de prezentare edificativ.

Galerie foto

Video catei rasa Border Collie


Catei Cluj

plata