Cavalier King Charles Cluj

Catei din rasa Cavalier King Charles de vanzare in Cluj-Napoca. Vindem Cavalieri King Charles cu si fara pedigree la preturi atractive. Cateii sunt proveniti de la parinti de calitate din tara si din strainatate. Cateii Cavalier King Charles comercializati de noi sunt vaccinati si deparazitati si detin carnet de sanatate. De asemenea la predarea cateilor spre client acestia sunt complet independenti de mama in ce priveste hrana, ei fiind hraniti cu mancare solida Royal Canin Mini Starter. Preturile afisate mai jos sunt valabile pentru ridicarea cateilor din Cluj-Napoca.
Cavalier King Charles-cluj
Pret mascul : 310 euro
Pret femala : 310 euro

Catei Cavalier King Charles de vanzare in Cluj

Cavalier King Charles este un câine mic, bine proporţionat. Capul e uşor rotunjit. Nasul e negru. Urechile îi sunt lungi şi cu păr abundent. Blana mătăsoasă este de lungime medie, cu păr abundent pe urechi, piept, picioare şi coadă. Culorile sunt diverse. Cavalier King Charles e un câine afectuos şi fericit. Întotdeauna pare a da din coadă . Aceşti câini plini de viaţă şi fără teamă sunt întotdeauna dispuşi să ceară. Sunt destul de inteligenţi pentru a înţelege ce vrei şi prin urmare de obicei sunt uşor de dresat şi răspund bine la un dresaj blând. Cavalier King Charles sunt buni pentru viaţa de apartament. Ei sunt activi în mod moderat. Cavalierul King Charles nu îi face bine condiţiile cu prea multă căldură. Cavalierul King Charles are nevoie de o plimbare zi de zi. Ei se vor bucura de asemenea dacă sunt lăsaţi să zburde într-o zonă deschisă în condiţii de siguranţă. Câinilor din acesta rasa le este necesar un periaj regulat şi uneori o baie. De asemenea urechile trebuiesc curăţate în mod regulat.
Talie: mica
Inaltime: 30-33 cm
Greutate: 5-8 kg
Durata medie de viata: 9-14 ani

Alte informatii despre Cavalier King Charles

Cainii sunt vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate. Preturile afisate mai sus sunt valabile pentru ridicarea cainelui din Cluj-Napoca. De asemenea preturile nu includ cetificat pedigree, pentru cainii cu pedigree va rugam solicitati o oferta persoanlizata. Optionam putem livra catei rasa Cavalier King Charles si in alte orase din apropiere: Alba Iulia, Targu Mures, Bistrita, Baia Mare, Zalau, Satu Mare, Hunedoara, si altele. Costul transportului este 30-40 euro.
Ultimele cautari pe site: Cavalier King Charles cluj, Cavalier King Charles de vanzare cluj, catei rasa Cavalier King Charles, caini Cavalier King Charles Cluj

Suna acum: 00 Scrie-ne pe WhatsApp


In continuare va invitam sa vizualizati mai multe fotografii cu catei din aceasta rasa. De asemenea va punem la dispozitie un material video de prezentare edificativ.

Galerie foto

Video catei rasa Cavalier King Charles


Catei Cluj

plata