Chihuahua de vanzare in Cluj Napoca

Catei de vanzare rasa Chihuahua in Cluj-Napoca. Vindem catelusi din rasa Chihuahua diverse culori, albi, albi cu negru, tricolori, roscati cu alb, cu parul lung sau cu parul scurt, proveniti din parinti de calitate. Cateii Chihuahua detin fiecare carnet de sanatate care atesta vaccinurile si deparazitarile efectuate. Daca puiutii nu sunt la un crescator din CLuj se pot trimite fotografii reale cu cateii disponibili iar dumneavoastra veti avea posibilitatea de a alege catelul preferat. Preturile afisate mai jos sunt valabile pentru ridicarea catelului din Cluj-Napoca.
Chihuahua-cluj
Pret mascul : 300 euro
Pret femala : 300 euro

Catei rasa Chihuahua

Chihuahua este un câine de dimensiuni mici din categoria toy. Corpul său este mai mult lung decât înalt . Capul bine rotunjit, în formă mărului, iar botul este scurt şi subliniat. Căţeii Chihuahua au un loc moale pe partea de sus a craniului numit „molera”, care de obicei se închide la maturitate. Ochi mari sunt bine aşezaţi şi întunecaţi. Urechile sunt mari şi ridicate, erecte. Coada este lungă în formă de seceră. Blana poate fi scurtă şi ondulată. Culorile blăni includ negru, castan alb, cafeniu, nisip, argint, oţel, negru etc. Chihuahua e un câine de companie bun. Curajos şi extrem de vioi, mândru şi aventurier, care se bucura de afecţiune. Chihuahua sunt loiali şi se ataşează de stăpânii lor. Unora le place să-şi lângă proprietari. Socializează foarte bine. Răspund bine la dresaj întrucât sunt şi inteligenţi. Chihuahua sunt buni pentru viaţa în apartament, le place vremea caldă şi le displace vremea rece. Deşi sunt de dimensiuni mici, au nevoie de spaţiu la fel ca şi celelalte rase. Câinii şi căţeii Chihuahua au nevoie de o plimbare zilnică. Blana poate fi periata uşor ocazional. Baie i se poate face aproximativ o dată pe lună având grijă să nu îi între apă în urechi. De altfel urechile trebuie curate în mod regulat iar unghiile tăiate. Chihuahua este cea mai veche rasă de pe continentul American şi cea mai mică rasă din lume.
Talie: mica
Inaltime: 15-23 cm
Greutate: 1-3 kg
Durata medie de viata: 15 ani

Alte informatii despre Chihuahua

Cainii sunt vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate. Preturile afisate mai sus sunt valabile pentru ridicarea cainelui din Cluj-Napoca. De asemenea preturile nu includ cetificat pedigree, pentru cainii cu pedigree va rugam solicitati o oferta persoanlizata. Optionam putem livra catei rasa Chihuahua si in alte orase din apropiere: Alba Iulia, Targu Mures, Bistrita, Baia Mare, Zalau, Satu Mare, Hunedoara, si altele. Costul transportului este 30-40 euro.
Ultimele cautari pe site: Chihuahua cluj, Chihuahua de vanzare cluj, catei rasa Chihuahua, caini Chihuahua Cluj

Suna acum: 0741175358 Scrie-ne pe WhatsApp


In continuare va invitam sa vizualizati mai multe fotografii cu catei din aceasta rasa. De asemenea va punem la dispozitie un material video de prezentare edificativ.

Galerie foto

Video catei rasa Chihuahua


Catei Cluj

plata