Ciobanesc German de vanzare Cluj - Napoca

Catei din rasa Ciobanesc German de vanzare in Cluj Napoca. Vindem cateii rasa Ciobanesc German, vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate in Cluj. Cateii provin de la parinti de calitate cu sau fara pedigree. Preturile afisate mai jos sunt valabile pentru ridicarea cateiilor din Cluj Napoca. Ciobanesc German-cluj
Pret mascul : 210 euro
Pret femala : 180 euro

Despre rasa Ciobanesc German

Ciobanescul german este o rasa de caine care se presupune ca a aparut prin domesticirea lupului. Consideratia are in vedere asemanarile aspectului general. Literatura de specialitate mentioneaza folosirea acestui caine din vremuri stravechi de catre ciobanii germani, rasa prezentand variabilitate mare sub raportul insusirilor morfologice de la o regiune la alta, adaptanduse conditiilor de clima si climaterice fie modificandu-si talia, viteza de miscare pentru zonele de campie, fie avand o talie mai mare pentru cei cu origine montana. S-a constatat ca au existat imperecheri numeroase intre cainii ciobanesti si lup, descendentii fiind domesticiti si utilizati pentru paza. "Spre sfarsitul secolului al XVIII-lea se constata aceeasi neuniformitate a materialului biologic pana la expozitia din anul 1899 de la Karlsruhe, unde s-a constituit "Asociatia cainilor Ciobanesc german". Initiatorii si promotorii acestei asociatii au fost A. Meyer, capitan de cavalerie, si Max von Stephanitz, care a fost ales si primul presedinte al forului nou constituit.
Talie: mare
Inaltime: 55-65 cm
Greutate: 35-40 kg
Durata medie de viata: 13 ani

Alte informatii

Cainii sunt vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate. Preturile afisate mai sus sunt valabile pentru ridicarea cainelui din Cluj-Napoca. De asemenea preturile nu includ cetificat pedigree, pentru cainii cu pedigree va rugam solicitati o oferta persoanlizata. Optionam putem livra catei rasa Ciobanesc German si in alte orase din apropiere: Alba Iulia, Targu Mures, Bistrita, Baia Mare, Zalau, Satu Mare, Hunedoara, si altele. Costul transportului este 30-40 euro.
Ultimele cautari pe site: Ciobanesc German cluj, Ciobanesc German de vanzare cluj, catei rasa Ciobanesc German, caini Ciobanesc German Cluj

Suna acum: 00 Scrie-ne pe WhatsApp


In continuare va invitam sa vizualizati mai multe fotografii cu catei din aceasta rasa. De asemenea va punem la dispozitie un material video de prezentare edificativ.

Galerie foto

Video catei rasa Ciobanesc German


Catei Cluj

plata