Despre noi - Catei Cluj

Suntem clujeni şi ne face plăcere să le oferim clujenilor câini de rasă de calitate la preţuri atractive. Avem în echipa noastră un medic veterinar cu experienţă, care este specializat pe sectorul canin şi care veghează la modul în care fiecare crescător cu care colaborăm  se îngrijeşte de părinţi şi de puiuţi. Toţii căţeii comercializaţi de noi sunt vaccinaţi şi deparazitaţi conform vârstei şi deţin carnet de sănătate, în cazul celor cu pedigree şi microcip şi certificat de autenticitate.

Unde se pot vedea căţeii?

Mulți dintre clienții noștri se așteaptă să găsească toate cele 10-15 de rase de câini într-un magazin sau într-o altă locație. Bineînţeles că acest lucru nu este posibil, întrucât crescătorii cu care colaborăm cresc una maxim două de rase de câini. Mai mult decât atât noi nu încurajăm vânzarea cățeilor prin intermediul pet shopurilor, e adevărat în trecut am avut o scurtă colaborare cu unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de pet shopuri existente în țară, care are un magazin foarte cunoscut și în Cluj-Napoca, însă am considerat că riscurile la care sunt supuși cățeii sunt prea mari.

Prin urmare în momentul de față le oferim clienților noștri fotografii reale, filmulețe și numeroase detalii referitoare la cățeii pe care doresc să-i achiziționeze în Cluj. Dacă clientul solicită o rasă disponibilă în Cluj, avem posibilitatea de a-l îndruma spre crescător pentru a vedea live cățelul.

Cine suntem

În 2011 am decis să le oferim iubitorilor de câini posibilitatea de a găsi mai ușor rasa de câine pe care și-o doresc, prin urmare am început să legăm relații cu mai mulți crescători din țară, ulterior pentru că multe dintre rasele solicitate de clienții noștrii nu se găseau pe teritoriu României am legat contacte cu crescători din UE. Am pus accent pe calitatea cățeilor și am renunțat la unele colaborări care am considerat că nu sunt pliabile pe principiile noastre.

Catei de vanzare Cluj

În momentul de față oferim clienților noștrii câini de calitate, sănătoși și plini de viață. Căţeii vânduți au vârsta legală minimă pentru a putea fi comercializați și sunt însoțiți de carnetul de sănătate.

plata