Westie de vanzare Cluj Napoca

Catei Wesrie de vanzare in Cluj - Napoca. Vindem catei rasa Westie vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate, preturi atractive. Cateii provin din parinti de calitate. La cerere putem oferim pe baza de comanda si catei cu pedigree in termen de 3-4 saptamani de la data comenzii. Cateii comercializati sunt vaccinati si deparazitati si detin carnet de sanatate. Westie-cluj
Pret mascul : 230 euro
Pret femala : 230 euro

Despre rasa Westie

West Highland White Terrier sau pur si simplu Westie este o rasa de terrieri albi ce provine din Scotia. Westie sunt usor de dresat. Ei sunt destul de prietenos fata de straini si se inteleg bine cu copii. Este un catel care se poate lua si in calatorii. Westie este o rasa plina de viata si extrem de sigur pe sine fata de alti caini. West Highland White Terrierul este un caine mic , cu o constructie echilibrata si aspect voinic dar elegant . Blana ii este alba , lucioasa si luminoasa , ochii ca doi nasturi , nasul negru si sprancenele ciufulite . Un caine inteligent care invata repede . Iubeste compania omului si se va juca cu familia atat in casa cat si afara . Dimensiunea il face perfect pentru apartament , dar se simte la fel de bine si in mediul rural . Un companion foarte bun pentru copiii de orice varsta . Este una din cele mai populare rase astazi si se claseaza sus pe scara terrierilor vanatori de animale mici .
Talie: mica
Inaltime: 25-30 cm
Greutate: 6-10 kg
Durata medie de viata: 15 ani

Alte informatii utile despre Westie

Cainii sunt vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate. Preturile afisate mai sus sunt valabile pentru ridicarea cainelui din Cluj-Napoca. De asemenea preturile nu includ cetificat pedigree, pentru cainii cu pedigree va rugam solicitati o oferta persoanlizata. Optionam putem livra catei rasa Westie si in alte orase din apropiere: Alba Iulia, Targu Mures, Bistrita, Baia Mare, Zalau, Satu Mare, Hunedoara, si altele. Costul transportului este 30-40 euro.
Ultimele cautari pe site: Westie cluj, Westie de vanzare cluj, catei rasa Westie, caini Westie Cluj

Suna acum: 0741175358 Scrie-ne pe WhatsApp


In continuare va invitam sa vizualizati mai multe fotografii cu catei din aceasta rasa. De asemenea va punem la dispozitie un material video de prezentare edificativ.

Galerie foto

Video catei rasa Westie


Catei Cluj

plata